TOP termékek
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
2
3
0
3

Miért minket válasszon?

              MEGOLDÁS A HEGESZTÉSBEN

 

Miért vásároljon  általunk gyártott hegesztőgépeket és tanszformátorokat?

Nekünk több érvünk van rá, amit most szeretnénk Önnel megosztani.

 

 1. Bizonyára fontos Önnek , hogy biztonságos hegesztőgéppel dolgozzon.

Ezért mi a hegesztőgépeinket  az Európai Uniós szabványok alapján fejlesztettük ki, az Ön biztonsága érdekében!

 

2. Munkája során biztosan előfordult, hogy a hegesztés során a gépek nem teljesítették az Ön által elvárt teljesítményt?

Mi úgy terveztük és készítjük a  hegesztőgépeinket és transzformátorainkat, hogy azok teljesítménye megfeleljen az  Európai Uniós szabványokban előírt követelményeknek, így Ön azt kapja, amit a pénzéért elvár!

 

3. Versenyképesség megőrzése érdekében biztosan szüksége van olyan hegesztőgépre,  amelyek alkalmasak a legmodernebb hegesztési technológia kivitelezésére?

A Europeweld CO védőgázas ívhegesztőkkel Ön el tudja végezni legmodernebb hegesztési feladatokat is.

Ezeket  a gépeket  gáz nélküli üzemben (porbeles huzallal) is  tudja használni!

 

 4. Stabil hegesztési minőséget garantálnak a hegesztőgépeink,  így Ön teljesítheti az ISO szabványokban előírt követelményeket.

 

5.  Transzformátor tervezés: ingyenes transzformátor tervezést kínálunk Önnek!

Ha Ön szeretné a transzformátorát megtervezni, és munkája során kérdése merülne  fel, mivel ingyenes szakami tanácsadással várjuk Önt. Illetve nálunk minden alkatrészt beszerezhet amire szüksége lehet!

 

6. A transzformátor tartóssága: A réz tekercselésnek köszönhetően évtizedeken keresztül kiszolgálja Önt!

 

7. A váz tartóssága: Legmodernebb festési technológiának köszönhetően, a  hegesztőgépeink és transzforemátoraink váza tartósan újszerű állapotban marad (Elektrosztatikus porfestés)!

 

8.  57 éves tapasztalat a hegesztőgépek és transzformátor gyártás területén! Ha bármilyen hegesztési feladata van, forduljon hozzánk és mi ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk Ön számára, hogy sikeres legyen a szakmájában!  

 

9. Szerviz, Szolgáltatás: Ha minket felkeres, mindent megtud vásárolni, amire szüksége lehet hegesztési feladata során: hegesztőgépek, hegesztőpisztolyok, hegesztőgép alkatrészek, reduktor, huzal, gáz, védőeszközök, szerszámok.

 

 

Szeretnénk megoldást kínálni Önnek a hegesztéstechnika területén, ezért ha kérdése, kérése van szívesen  állunk a rendelkezésére!

E-mail cím: kocsiszsuzsi@trakis.hu

Tel: 06-53-350-488

Fax: 06-53-352-996

Webáruház készítés